Menu

Reviews

Lees ervaringen met Meer dan Haar.

Ervaring achterlaten?

Myrthe

Pas heel last minute hoorde ik dat Marjan mijn bruidskapsel zou verzorgen, omdat mijn eigen kapster door corona niet kon komen. Best wel even spannend zonder eerst een proefkapsel te hebben gehad. Gelukkig kon ik mijn spanning snel weer loslaten want Marjan heeft mijn haar echt heel mooi gedaan. Mijn haar is kort en dun maar Marjan heeft er een super mooie knot en zelfs een vlecht van gemaakt, iets dat ik echt nooit verwacht had met mijn haar. Het is de hele dag mooi blijven zitten, iets wat natuurlijk ook super is met een bruiloft. Kortom, een aanrader! Bedankt Marjan.

Jessica

Wat ben ik blij dat ik voor Marjan gekozen heb! Ik had een kort kapsel en heb het voor de bruiloft wat langer laten groeien. Echt lang was het nog niet voor mijn bruiloft maar het is Marjan gelukt om het mooi op te steken!
Als Marjan je kapsel doet dan weet je zeker dat het zit als een huis! Ik had een vrij grote tiara. Ondanks enkele windvlagen door de sluier (die aan de tiara vastzat) is mijn tiara stevig en recht blijven zitten. Erg blij mee!
Verder is Marjan heerlijk relaxed tijdens je trouwdag en vliegt de tijd voorbij vanwege de gezelligheid! Marjan is professioneel en tegelijk ongedwongen.
Marjan heeft ook mijn visagie gedaan. Heel mooi en naturel. Ook dit bleef mooi tot het eind de dag.
Ik beveel Marjan van harte aan!

Armgard

Voor mijn bruiloft Marjan gevraagd voor het kapsel en de make-up. Gezellige proefsessie van te voren gehad en zowel bij de proefsessie als op de dag zelf zat mijn haar en make up erg mooi! Marjan luistert goed naar de wensen en weet dit ook terug te laten zien in het resultaat! Al met al, zeker een aanrader!

Rebecca

Super blij met mijn haar en make up op mijn trouwdag. Het was nog mooier dan ik in gedachte had en zowel mijn haar als make up, is heel de dag super mooi blijven zitten!

Mijn lange haar kan voor sommige nogal een uitdaging zijn maar Marjan heeft daar geen moment iets van laten merken en het echt prachtig gemaakt!

Anoniem

Marjan is een topper!
Super gezellig, niets is te raar, meedenkend in tijdswensen en vooral goed in haar vak. Je haar blijft de hele dag zitten en je bent jezelf met het kapsel, dat scheelt nogal bij sommige kappers..! Een echte aanrader dus! En een hoop gezelligheid in de vroege morgen tref je zeker bij Marjan!

Anoniem

Wat ben ik ontzettend blij met jou, Marjan!
Mijn haar heeft de hele dag perfect gezeten! Bedankt voor je gezellige aanwezigheid en vakkundigheid en dat in alle vroegte!
Ik zal je bij iedereen aanbevelen!

Lisanne Terlouw

Mijn haar heeft de hele dag prachtig gezeten, ik heb zoveel complimenten gehad! Al bij het proefkapsel had Marjan goed door wat ik wilde, en ook op de trouwdag zelf zat mijn haar precies zoals ik in gedachten had. Marjan is vriendelijk en praat gezellig met je als ze bezig is met je kapsel. Ook mijn moeder en zus hebben hun haar laten doen door Marjan en ook dat zag er prachtig en feestelijk uit! Ik raad Marjan zeker aan als haarstyliste op je bruiloft!!

Lyantha van der Smit

Wat was het fijn om Marjan te hebben als kapster! We hebben gelachen, serieuze gesprekken gehad met een ontspannen sfeer! Marjan neemt de tijd voor je en ze doet er alles aan om jouw bruidskapsel helemaal naar jou wens te maken! Echt een aanrader voor iedere toekomstige bruid!!

Frederica Wielhouwer

2.5 jaar geleden een mooi kapsel gehad door Meer dan Haar voor een bruiloft van 2 dagen. Kapsel was zo stevig dat het ook de 2e dag nog uitstekend eruit zag! Ge-wel-dig!!

Bianca

Marjan heeft een geweldig kapsel gemaakt voor mijn bruiloft. Ik mocht vooraf langskomen voor een proefkapsel en omdat ik nog totaal niet wist wat ik wilde kon ik zelfs voor een extra proefkapsel langskomen. Marjan is heel vriendelijk en prettig in de omgang wat fijn is voor iemand die zo dicht bij je staat op een belangrijke dag. En natuurlijk het belangrijkste, mijn haar zat de hele dag geweldig!

Trudie

Marjan is een topper! Super gezellig, niets is te raar, meedenkend in tijdswensen en vooral goed in haar vak. Je haar blijft de hele dag zitten en je voelt jezelf in je kapsel, dat scheelt nogal bij sommige kappers… Een echte aanrader dus. Enne een hoop gezelligheid op de vroege morgen tref je zeker bij Marjan. Tot gauw weer voor een feestkapsel!

Eline Kraaijeveld

Creatief, enthousiast, betrokken, inlevingsvermogen, ziet gelijk wat bij de persoon past.. Een enorme aanrader!

Jessica

Het is inmiddels alweer ruim een jaar geleden dat ik ben getrouwd, maar ik ben destijds ontzettend goed geholpen aan een perfect bruidskapsel! Er werd met mij meegedacht, en tijdens het proefkapsel was ik er al snel uit wat het ging worden! Op de trouwdag zelf heeft m’n haar van smorgens vroeg tot in de late uurtjes super gezeten! Ik ben heel tevreden over Meer dan Haar!

Joliene Mulder

Alweer bijna een jaar geleden mijn bruidskapsel laten doen door Marjan. Was zo blij met het kapsel het heeft de hele dag zo mooi gezeten en heel veel complimenten opgehad. Ze is erg creatief en weet precies wat bij je past !! Echt een AANRADER!!

Nelleke

Geweldige vakvrouw die echt naar je wensen luistert en daarmee aan de slag gaat! Ik was verbaast toen ik het resultaat zag, echt zo mooi! Ik raad Marjan bij iedereen aan!

Anoniem

Echt een supermooi gala-kapsel had ze gemaakt bij mij, met de hoogste kwaliteit! Ik beveel het 101% aan, zeker weten!

Mariette

Marjan heeft de visagie voor mij gedaan op mijn bruiloft, precies zoals ik het wilde: net even er aandacht aan besteden, maar echt een supermooie natural look. Verder kun je met een gerust hart zeggen wat je er van denkt en denkt Marjan goed mee. Echt een aanrader!

Annemarie van der Sluijs

Marjan heeft mijn bruidskapsel gedaan. Vooraf mocht ik komen voor een proefkapsel. Marjan had datgene wat ik in mijn hoofd had als proefkapsel gemaakt. Toen het klaar was bleek het echt niet bij me te staan. Marjan heeft toen eerlijk gezegd dat het me niet stond en een eerlijk advies gegeven. Daaruit is uiteindelijk mijn prachtige bruidskapsel ontstaan. Ik waardeer dit heel erg! Daarnaast is ze een gezellig en behulpzaam mens 🙂

Lieneke

Marjan is echt een topper! Het was een heerlijk momentje vlak voordat alle drukte begon. Gegarandeerd een ontspannen begin van de dag❤️

Margherita

Het was gezellig met Marjan. Mijn kapsel was mooi en bleef goed zitten ondanks dat het hard waaide op onze trouwdag. Echt een stormproef kapsel! super!

Eline

Marjan wat een topper! Super relaxte opstart van je dag voor alles begint. Me haar zat fantastisch. Marjan dankjewel!!!

Elize

Marjan heeft voor mijn bruiloft mijn haar en visagie gedaan. Van te voren ben ik twee keer bij haar geweest voor een proefsessie, omdat ik toch over het kapsel twijfelde. Na die tweede keer was ik helemaal tevreden. En mijn haar zat tijdens de bruiloft nog mooier! Ook met de make-up was ik erg blij. Precies zoals ik wilde. En alles is de hele dag goed blijven zitten, heel fijn. Verder vond ik het contact heel fijn en was het elke keer gezellig!

Anoniem

Marjan heeft mijn haar en visagie gedaan en ik voelde mij prachtig! Het was een ontspannen start van onze trouwdag… Marjan heeft ook goed meegedacht met mijn kapsel, erg fijn.

Mariska

Marjan heeft mijn bruidskapsel gedaan, wat al mijn verwachtingen heeft overtroffen! Marjan is heel prettig in de communicatie, ze reageert snel op appjes en ze draagt op basis van haar eerdere ervaringen veel suggesties en ideeën aan. Daarnaast is het ook nog eens erg gezellig met Marjan! Mijn bruidskapsel met verse bloemen was prachtig en het bleef tot het einde van de avond goed zitten. Ik heb er super veel complimenten over gehad. Al met al een top ervaring en ik zou Marjan zeker aanbevelen!

Rachel

Marjan heeft mijn bruidskapsel gedaan en ik was er erg tevreden over! Ik heb veel complimenten gehad over hoe mijn haar zat en het heeft de hele dag goed gezeten. Aanrader!

Eline Terlouw

Marjan heeft twee keer eerder een feestkapsel bij mij gemaakt. De derde ontmoeting was voor mijn proefkaspel en de vierde ontmoeting op mijn bruiloft! Ook heeft Marjan mijn bruids visagie gedaan, ik voelde me echt mooi en het belangrijkste, ik voelde me mezelf! Het was telkens een gezellige start van de dag met Marjan, ondertussen liet ze haar creativiteit de vrije loop gaan, terwijl ze hierin uitstekend mijn wensen meenam! Ik voel me erg op mijn gemak bij Marjan! Voor feestjes, bruiloften of andere gelegenheden kom ik zeker weer bij Marjan terug! 100% aan te raden. Vaste klant hier!

Colinda

Marjan heeft mijn bruidskapsel gemaakt en wat zat het mooi de hele dag. Veel complimentjes gehad, echt een aanradar dus!

Mascha Boot

Marjan heeft mijn bruidskapsel gedaan en omdat ik bruidsfotograaf ben had ik al aardig wat bruidjes voor mijn lens gehad die zijn had gedaan. Ik zag dat hun haar altijd zo netjes en goed bleef zitten dat ik gelijk wist wie ik wilde voor mijn eigen bruidskapsel. En echt WAUW wat heeft ze het mooi gedaan. Ze is zeer creatief, luistert naar je wensen en is gewoon een fijn mens om je dag mee te beginnen. Kortom ga je trouwen en wil je heel de dag geen zorgen maken over je haar? Kies dan voor Marjan van Meer dan Haar want echt ze is gewoon de beste!

Volg mij op Instagram